Kwaliteitsborging

Het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van onze spataderzorg  is een doorlopend proces. Spatadertarts Den Haag hanteert hoge kwaliteitsstandaarden die via ons kwaliteitssysteem doorlopend worden geëvalueerd. Zo garanderen wij de beste zorg en aandacht voor u als patient. Wij volgen de richtlijnen van De Hart&Vaatgroep.

Spataderarts is aangesloten bij het Dutch College of Phlebology en de Benelux Vereniging voor Flebologie.

Voor professionals

Op dit moment is de wachttijd voor flebologie 3 dagen.

Spoedgevallen worden dezelfde dag geholpen.

Voor spoedgevallen, verwijzingen en andere informatie kunt u altijd bellen naar het telefoonnummer: 070 – 3450650

of mailen naar: info@spataderarts.nl

070 – 3450650

“Deskundige behandeling van ontsierende
spataderen, uw benen mooi en klachtenvrij”

“In onze kleinschalige praktijk
help ik u snel en doeltreffend.”
Drs. Victorine Storm de Grave

Privacy

Spataderarts Den Haag hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. We analyseren  het gebruik van onze website om die beter op uw wensen te kunnen afstemmen. Informatie van een bezoek aan onze website wordt nooit gebruikt om u identificeren.

Als u persoonlijke gegevens invult gebruiken wij deze alleen voor afhandelen van uw aanvraag. Uw gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt of aan derden verstrekt.

Klachtenregeling

Als u een klacht of een op- of aanmerking heeft dan horen wij dat graag. Laat ons weten als u ontevreden bent of als er dingen gebeuren die u als onjuist of onterect ervaart. Bij voorkeur in een gesprek, maar u kunt u klacht natuurlijk ook schriftelijk indienen, mail dan naar: info@spataderarts.nl ovv ‘klachtregeling’.

Disclaimer

Spataderarts Den Haag stelt de informatie op deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samen. Wij kunnen echter geen garantie geven dat deze informatie volledig juist is of blijft. Aan  de  informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Heeft u vragen of opmerkingen over onze website, stuur dan een email naar: info@spataderarts.nl

.