Korting via uw schoonheidsspecialist

Veel vrouwen bezoeken regelmatig hun schoonheidsspecialist. Blauwe aderen  op de benen worden vaak als ontsierend ervaren. Omdat schoonheidsspecialisten zelf over het algemeen geen spataderbehandelingen kunnen aanbieden heeft Spataderarts Den Haag een kortingsregeling getroffen voor vaste klanten van een aantal geselecteerde schoonheidsspecialisten in de regio Den Haag. Vraag uw schoonheidsspecialist om meer informatie.

Korting voor staande beroepen

In sommige staande beroepen zoals kapster, cabinepersoneel, leerkracht, winkel- en horecapersoneel en verpleegkundigen loopt men meer risico op het krijgen van spataderen. Een bijdragende oorzaak is het langdurig staan. Onder andere door de invloed van de zwaartekracht zakt het bloed naar de onderbenen en ontstaan juist daar als eerste spataderen.

Daarom heeft Spataderarts Den Haag voor deze beroepsgroepen een aantrekkelijke kortingsregeling getroffen.

Als u lid bent van onderstaande beroepsorganisaties komt u in aanmerking voor onze partnerkorting.

070 – 3450650

“Deskundige behandeling van ontsierende
spataderen, uw benen mooi en klachtenvrij”

“In onze kleinschalige praktijk
help ik u snel en doeltreffend.”
Drs. Victorine Storm de Grave

Beroepsorganisaties

VNC

Vakbond van Nederlands cabine personeel

AOB

Algemene Onderwijsbond

NU91

Nu 91

logo-anko

Algemene Nederlandse Kappers Organisatie

Deelname Partnerprogramma

Spataderarts.nl heeft een partnerprogramma voor Schoonheidsspecialisten en voor Staande beroepsgroepen. Dit partnerprogramma geeft uw klanten of leden een direct voordeel in de vorm van korting op hun spataderbehandeling. Wanneer u meer informatie wilt ontvangen over deelname aan ons partnerprogramma neem dan contact met ons op via info@spataderarts.nl